Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ez mindig így van, ezzel terelgetik fel az árfolyamot, ha jönne egy eladó, akkor iszkolna el a fenébe hidd el...addig megy ez, amíg kisebb a forgalom....
Valahogy át kell nyomni magunkat ezen a fránya ellenállás cunamin. Az OTP esése is most a kezünkre játszhat benne, hátha jön egy kis plusz erő ide ma és a napokban
Tegnap nem voltam net közelben, beállítottam a biztonság kedvéért egy elég lehetetlennek tűnű TL eladást és mind elment.Ma már a nagy részét visszavettem, továbbra is bízom a Ricsiben. :)
Én azt akartam tegnap megírni, hogy nem a 9300 a lényeg, napos grafikonon 9120 ahol, 2021-től háromszor zárt ezen a szinten, augusztusban ezt nagyon szép zöld gyertyával át is törte, majd vissza is tesztelte. Hetes grafikonon, 2021-óta kétszer zárt 9100-on, és egyszer 8800-on, az augusztus második heti zöld gyertya ezt a szintet nagyon szépen áttörte, és az elmúlt hetekben, mind a 9100-as és a 8800-as szint is vissza lett tesztelve. Most hogy megállt 9300-nál egy dolog, nem ez a lényeg aki kereskedni akar, hanem hogy mit csinált az elmúlt pár hétben, vagy is egy szép visszatesztet csinált, ami más nyelven beszálló. Én 2010-óta tőzsdézem, én is nézegettem a felszúrásokat és most is ránézek, de a záró jobban megmutatja egy ellenállás/támasz szintet.
Nyilván csak vicceltem a mai iránnyal kapcsolatban, hát ki a fene tudja. :) Az egyértelmű hogy a 9300 itt a kulcs, tele ellenállással, felette ott az ATH, új csúcs , TS certi kiütés , és a csillagos ég. Az lesz itt a móka tárgya hányszor öntik még vissza 9 alá, mert tényleg az is a képben van, de én nagyon remélem hamarosan bonthatjuk a pezsgőt az új csúcson. Csak idő kérdése.
Azt, hogy mi lesz, nem tudom megmondani neked! A szinteket, viszont fel tudom vázolni gyorsan, mert futnom kell. Napos idősík! Emelkedő csati, aminek az alsó széléről rántották vissza! Fent van már négy célárunk! A kék már nem lényeges, mert elérte, de jó esetben visszatérünk a sávba! Van még a hullámokból adódóan, 9600/9900/11000-s célár, de nem ez a lényeges most, hanem mindegyiknek a 61.8% ellenállása egy zónába esik! Ezek 9250-3000 között vannak és itt van még egy trendvonal is amit át kéne vinni! Szóval sok az ellenállás egy helyen, akár melyiket is tartjuk fontosnak! Egyszer már nekimentünk, de nem sikerült, evvel a manőverrel keletkezett egy újabb ott! Lent a támasz 8500. A kettő között megy a játék most, de leszűkítve figyeld a két csati trendvonalát, a találkozásukat! Ebben a csücsökben, ki kéne törni valamelyik irányba! Ennyit tudok... Ricsi D https://ibb.co/cwqLLn1
Srácok az irányt mondjátok holnapra nekem az a lényeg. :D Most mi a fene jön , én már elkezdtem eladni a certiket holnap vegyem vissza? Most akkor 9300-at megyünk támadni vagy szúrunk vissza csatorna aljára vagy alá megint 8600-ra? Rohadtul elbizonytalanodtam. Pont úgy érzem magam mint az otp-nel csak ott 0 ft-tal vagyok bent itt meg egy valag turbo longgal.
Értem miről beszélsz, de a tény az, hogy 9300 ról fordult le, ahol egy ellenállási szint is van és 8600-ig leszúrt róla! Ráadásul ott volt naposon a 9260-s célár, valamint a csati felső széle is!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.