Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Bogsh Erik, mint az iazgatóság elnöke, azért nem egy kis ember és nem beszél csak úgy össze-vissza. Ha ilyeneket mond "Ha a kormány nem lép, a Richter kénytelen lesz „agresszívebb adótervezésben” gondolkozni", az azt jelenti, hogy már lefuttaták azokat az eljárásokat, módszereket, mely megalapozza ezt a kijelentést és a megfelelő csatornákon keresztül ezt kommunikálhatták is a kormány felé.
Yes, kicsiben próbáltam,de ez bejött. -Magyarország a gyógyszergyártók számára adózási szempontból a legkedvezőbb országból az egyik legkedvezőtlenebbé válik. Majd áthelyezik a székhekyüket.
Nem tudom de már én is tépem a hajam (ami van még :D), eldobaltam mindet 13k-val bezárólag. Erre csak veszik-veszik... De ha bezzeg reggel vettem volna, most zuhanna vissza...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.