Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez igazi nagybefektetők nem akarnak nyilvánosságot, hőzöngeni hogy mit csináltak es hogyan jöttek ki belőlle Az itt meggazdagodottak vóna már ŕeg nem hallanank rólúk, vagyis unatkozó kis senkik hőbörögnek maradtak
Nekem is van egy kis shortom, pont emiatt, amit írsz. Kinti piacok fenn vannak az egekben, még egy arányaiban kis korrekció rajtuk, az is lassan akkora lesz, hogy az amúgy is meggyötört BÉT-et leviheti vagy 10%-al simán pár nap alatt.
amíg én a longosakat teszem azt short poziban nem mínuszolom, addig a longban lévők mínuszolnak, nem gond ez....de látjuk....8000 körül felett megszédül a papír, miközben korábban nyaldosta a 9xxx-et...
150 ft-ot úgy esünk lassan, hogy eladó se igazán van.... stabil ez a papír kérem...olyan lett mint a lepkefing, szépen elintézték ezt is így a végére a többi hazai blue után....
nekem csúnya scenárióm van a richterre bevallom....forgalom nélküli fel-ek, majd erős forgalommal beöntések...csak a forintot megnézve 20-30% bukta a 400-450 és a mostani 340 a dollárban...ez rengeteg...és mivel ilyen magas a kamat, a forint nem tud gyengülni, mert állampapírt veszik a külföldiek szépen...330-350 sávba beállunk a 400-450 helyett, ez rengeteg....adók is nyomják....Általános BÉT gyengeség van eleve, ez is nyomja....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.