Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
KBC: “RichterMegakadt a Richter Gedeon menetelése, miután az árfolyam lefordult múlt hét szerdán, és egy komolyabb esésbe kezdett. Most az 50 napos mozgóátlagban bízhat az árfolyam, egyelőre úgy tűnik, hogy ezen a szinten talált támaszt a gyógyszergyártó részvénye. A Richter kiugró teljesítménye elősorban a cég saját részvény-visszavásárlási programjához volt köthető, így az ezzel kapcsolatos hírek is mozgásban tarthatják a részvényt. Összeségében elmondható, hogy így is sokat javult Richter technikai képe a korábbi állapotokhoz képest, hiszen a csökkenő trendvonal áttörés egy fontos mérföldkő volt, ezzel pedig megnyílt a tér az árfolyam előtt.A további emelkedés sem elképzelhetetlen,legalábbis az indikátorok alapján. Az RSI nem érintette a túlvettséget jelző 70-es szintet, valamint most visszaesett semleges szintek közelébe, emellett az MACD egyelőre tartja a vételi jelzést. Amennyiben folytatná az emelkedést az árfolyam, akadályt a 8040 forintos szint jelenthet, amit esetleg a 200 napos mozgóátlag is megerősíthet.”
Se venni, sem nagyon eladni nem akar senki. Aki nagyon elakarta adni, az az elmúlt napokban megtette, most pedig mindenki vár az isteni szikrára, ami megindítja a vételeket.
Amugy probalok szurni, a jelenlegi helyzetet helyesen ertekelni, okoskodnl. Sajnos nem maradt mas nekem a hetvegere mint egy Erstes ficko mondasa: ,,elotte jol beshortoljuk,, Ma orultem a Molnak, pedig nem kedvelem🤪
-Equilor:--Varga Zoltán elmondta, a Richter részvényeinél profitot realizáltak a befektetők, miután korábban jelentősen emelkedett a gyógyszergyári papír árfolyama.
Igen, én is 30 napot tudok. Mondjuk az nem jó, hogy most lép be a tiltott időszak, amikor jól jönne az srv. És nem sokára közgyűlés, én tényleg tartok attól, hogy ha az alapítványok nem kapják meg a magasabb osztalékot, akkor majd jön valami éjjeli rapid belenyúlás megint, mert a kinézett pénzt beszedik majd, vagy így, vagy úgy. . z: 7720 forg. 992 M (záróban 325 M)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.