Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A gond,hogy kerülik a régiót a külföldi inttézmények-mi Oroszbarátok vagyunk, a BÉT- P/E-értékeltsége és a Richter is alacsony. Richter alacsonyabb, mint a 2008-as válságkor.- 7 P/E -vagyunk.- A SRV-és osztalék miatt felszólalt nagybefektetőknek igaza van. Jó hír jönne, mehetnénk 1000 ft-ot 4 nap alatt akár.
)azt mindenki láthatta, hogy 8000 felett nincs SRV és érthető, hogy olcsóbban venné (összesen legfeljebb 40 milliárd forint értékű sajátrészvény-visszavásárlás) lehet hogy én adom 20 éves múlttal ...
Azt gondolom igazad van. Felejtős a hosszabb távra való kitekintés, célár figyelés. Mindez csak kamu jelenleg. Én is rátérek a kis nyerések alkalmazására. Csak még egy kicsit emelkedjen, hogy ne legyen bukóm :(
én is ezzel szoptam meg a 10k fölötti célárazással, naiv voltam hittem benne, de ez a BÉT és orbánc terepe ahogy van pár százalék szállok ki mindenből, azóta jó bizniszek voltak ezzel is meg a mollal is, máshogy nem lehet életben maradni sajnos pár napos trédek...
Én sem tudok szabadulni, annyira erősen szorít ... Csak azt nem értem, hogy a szuper okos elemzők, akik bőven 9000 fölé várják a papírt (ok tudom hosszútávon) , mire alapoznak ? Szerintem a Magyarország faktort kifelejtik az algoritmusukból, ami sajnos bőven 1 alatti szorzót jelent a képletben.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.