Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Addig is lesz mit lekereskedni. Régen nagyon szerettem Ricsit, jókat ugrott napon belül is. Bízom benne, hogy jó lesz az elkövetkezendő időszak és vissza mászik méltó helyére. Most egy kicsit túlsúlyos a ricsi csomagom ezért én csak a felfelé iránynak tudok most drukkolni. Ez az időszak, -ha nem lesz valami gebasz a nagyvilágban- azért jó szokott lenni gedeonéknál :-)
A pingi talpat felismerni veltem 10010 magassagaban. Kepes ra, de senki se varja, hogy egyszerre es 1 heten belul szagolja kozelrol a pingi talpat😉 szep, ez a het hangulat javito chartja a topicban. Koszonom.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.