Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
csak zárjunk magasabban, mint tegnap. Mindig délután romlik el. olaj is kicsit ereszkedik, lehet a háborút szerdát jósolók köszönik, de már megvették a tőzsdéken, amit akartak.
Na, lassan átvánszorgunk a 8000-en, mondjuk egy évvel ezelőtt ennek még jobban tudtam örülni. Az amerikai futik valamiért kilőttek (plusz ha minden igaz az orosz tőzsde is), de h0rt még nem láttam, hogy generáltak volna hozzá.
OK Én azért linkeltem be a 2020-at, mert az teljes év, és sajnos nem kiegyensúlyozott a teljesítmény év közben. Jellemző, hogy az orosz piacot év végén tolják meg. De volt már olyan is, hogy átcsúszott a hullám első n. évre. 2020 meg lehet a covid miatt nem jó. Ott a honlapon azonban fenn van több évre visszamenőleg az összes csoportszintű éved konszolidált jelentés. Akinek van ideje, bogarássza.
amit én tettem fel, az meg 2021, ricter oldal. ugyanolyan jó, csak frissebb. Mindegy is. a cég jó, a környezet aggodalomra ad okot. közben azért forint is gyengül...ami inkább jó, de ezeken a szinteken extra még mindig. Mindegy, meglátjuk úgyis hamarosan.
Nem is, de nem írok 5000-es várakozást.Amit én látok a charton, hogy most támasznál vagyunk, ahonnan mindig pattanai tudott, de már ötödször vagyunk itt. Vagy végleg áttöri és 7200 a következő vagy újra pattan, de minél többet teszteli, annál nagyobb az esély az áttörésre.Utána nálam a támaszok 7200, 6200, 5200. Mind nagyobb az 5000-nél.Nálam ezek a támaszok: https://www.tradingview.com/x/I9HsUEaf
idén reálisan a 9500-10K lehet meg. Jobb hírek is jöhetne, de egyrészt ez egy lassú biznisz, másrészt a világban a hangulat/pénz megy át a kötvényekbe.
Hidd el, hogy drukkolok a Richternek. Én annak is örülnék, ha újra célkeresztbe kerülne a 10K! De a 15K sem lehetetlen, csak fél-egy éven belül nincs rá sok esély. Az árfolyamot én nem tudom felhajtani, se lenyomni. Szerintem te sem.
Persze most csak kb. 2 Misi értékben, és azt is beírtam korábban, hogy azt nem fogom eladni. Volt jóval több is. Ahhoz képest változott a pozim. De ezt is beírtam korábban, hogy kiszálltam 8600 feletti szinteken.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.