Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nincs szó kamuról, de a piac megnyugvást szeretne, a legkisebb jelzésre is pozitívan reagál. De ha pl. megjelenne egy cikk az orosz parlament most elfogadott határozatáról, amelyben valamely fontosabb politikus felhős képpel azt az eszkaláció felé vezető lépésként értékeli, arra pl. idegesen lecsaphatnák. Nem dőlt el még semmi.
Private Banking friss:--Richter napi: Folytatta korrekcióját a papír, így már nagyon közel az erős támasz zóna 7500-7813 között. Amíg a vékony piros trendvonal alatt van az árfolyam, komolyabb emelkedés nem valószínű. Ezt kellene megtörnie felfele, akkor indulhat újabb emelkedő hullám. Egy nagy eladási pánik esetén se valószínű, hogy 7500 alá le tudna menni, ami már jó vételi hely lehet. Támaszok: 7813; 7500. Ellenállások: 8750; 9063; 9375; 9688.
Dax lassan +2%...az a DAX, ami 2014-ben olyan érzékenyen reagált minden ukrán hírre kizárt, hogy kamuból menne így fel..itt szerintem van valami megállapodás vagy csapatkivonás stb.
Most komolyan az fogjuk játszani, hogy a robot felhúzza 8000-ig, majd rögtön belead kicsit? Utána meg délután leöntik, ha nem jön pozitív megerősítés a frontról?
Sziasztok! Rég jártam erre. Hogy tiszta legyen, most is mint általában poziból beszélek. Én sajnos elszalasztottam egy 8600 körüli stop beállítást, mert egy darabig hanyagoltam a tőzsdét, hogy miért az tőzsdei szempontból nem fontos. Persze, ha nem hanyagoltam volna, akkor is poziban lennék, mert tuti, hogy 8 ezer alatt visszavettem volna a pakkom. A lényeg, hogy két éve az amerikai elemzők többsége 9k fölé várta a Richtert, jelenleg pedig 10k fölé. Szóval én középtávon sem aggódom, és szerintem másnak sem kell. Bár szerintem a remegő kezűek többségét már amúgy is kirázták. Eredményes kereskedést mindenkinek. :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.