Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha lenne szándék a sarokba szorítására, pillanatok alatt kikapnák az ilyeneket, de egyelőre nem látom a felhúzásra programozott robotokat. A kicsik meg reménykedve lehet belekapnak, de egy nagyobb öntés után menekülnek. De már kezd nagyon negatívvá válni a "szentiment", talán nincs messze a fordulat (legalább 8400-ig jó lenne egy hullám felfelé is).
szerintem inkább az lesz, mikor az OTP-nél kiütöttek 2 certit is egy nap alatt. szerintem a 8K-t próbálják megtartani. Viszont lehet, hogy MNB bedurvul, rátesznek még egy lapáttal, és 280-ig is elkísérik a forintot. Persze ehhez dollárnak is lesz pár szava, ott is elkezdődik a kamatemelés és erősödés. Richternek hír kéne....
jó lenne egy hétvége előtti megnyugtató pluszos nap, hogy végre ne uralkodjon el a teljes pesszimizmus a Ricsiben, hetes gyertya 8150el dojira menthető, sőt 8300 környékén fordulós alakzat lenne....(persze jelenleg ez elég irreálisnak tűnik mára)
Szia ma szerintem lerakják a lapokat. Kint nincs jó hangulat. USA infláció 7,5 (40éve nem volt) , Oroszok ( USA szerint .....) , Az USA jó lenne ha otthon tenne mindent rendbe. Nem itt au EU-ban csinálná a fesztivált.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.