Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
amit nem értek a keddi nap...+4% és forgalommal.....valaki vette, valakik vették...azt nem zavarja, hogy megint megyünk a 8000nek? Másrészt mit árazunk már ilyen negatívan? 15%-ra az ATH-tól, gyj se lehet rossz, sőt..fura az egész.
forgalom egész héten erős, ez nem is tudom az árfolyam tükrében jó vagy rossz hír....Hétfőn a 8000 alá eső napon is erős forgalom volt nagyon is, visszahúzták 8000 környékére, majd a +4%-os keddi napon is erős forgalom volt....szerdán a forgalom egész nap addig colt gyenge, amíg be nem nézett 8200 alá, akkor megjött a forgalom , ma is szép forgalom 8100 körül.. Hát nem tudom mi lesz ebből februárban....
Nem kötelező tényleges okokat keresni egy ilyen kicsi és manipulált piacon. A külföldi szereplők szerintem már ősz óta vonják ki a pénzt a régióból. Nyilván ma sem az amerikai inflációs adat miatt kell beverni (sőt ha nagyon akarom, a forint gyengülése miatt meg tudnám ideologizálni az emelkedést is).
Ha mostanában nem húzzák meg, akkor lesz még 1-2 lépcső lefelé ma. Annyira átlátszó és unalmas ez az alacsony forgalmú napokon folytatólagosan elkövetett Richter baszkurálás.
Ha ezeknek a mozgásoknak nincsenek is fundamentális okai - bár, ha csak néhány szereplőnek van infója, akkor ez a grafikonokból nem olvasható ki -, attól még a háttérben lehetnek gondok. És ezt nem csak azért írom, hogy írjak valamit... :-[
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.