És amikor 1 hónapja nézegettem a magyar részvényeket a Richterre spekuláltam. A járványhelyzet amúgyis is a gyógyszergyáraknak kedvez. Az gyenge forint is. Jöttek jó hírek is a gyógyszerkutatásról.
A jövő évi választások a Richtert kevésbé érintik. A lezárások és a moratórium sem nagyon áthat a profitnak. Szóval adott volt hogy a bónuszomat megpörgessem kicsit, mivel arra spekulálok hogy a 2021Q4-es eredmény a vártnál jobb lesz. Egy negyedévet érdemes megvárni, ha meg iszonyatosan meglódulna az árfolyam még idén (amire túl sok esély nincs szerintem 2 hét alatt) akkor bedobnám és bennék MOL belőle...
Vártam egy jó belépési pontot 8500 alatt. Elég sok ilyen volt decemberben.
A jövő évi választások a Richtert kevésbé érintik. A lezárások és a moratórium sem nagyon áthat a profitnak. Szóval adott volt hogy a bónuszomat megpörgessem kicsit, mivel arra spekulálok hogy a 2021Q4-es eredmény a vártnál jobb lesz. Egy negyedévet érdemes megvárni, ha meg iszonyatosan meglódulna az árfolyam még idén (amire túl sok esély nincs szerintem 2 hét alatt) akkor bedobnám és bennék MOL belőle...
Vártam egy jó belépési pontot 8500 alatt. Elég sok ilyen volt decemberben.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.