Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
az esetleges német és egyéb nagy ország bezárás miatt igen, ha zárnak persze....Lehet hétvégén kiadja a WHO, hogy a mutánsra is jó a mostani oltás és jövő hét happy jön....nem lehet ezt ma megmondani.
Érdekes h gyógyszeriparként beverték, máshol inkább menekülő részvénynek számitanak a gyógyszerrészvények. Vagy a feltörekvő piaci helyzete, s az egyre gyengébb FT miatt? Remélem nem lesz hosszuéletü ez a lejtmenet.
Kis reggeli mini pánik volt ma... Egy afrikai eredetű, nagy mutációs képességű új koronavírus-variáns
miatt kezdtek el aggódni a pénz- és tőkepiacok, a magyar tőzsdét sem
kerülte el a kimondottan rossz hangulat
a magyar piacon az utolsó, amit egy ilyen hírre adni kell, az a Richter. Egyrészt mert a gyógyszer az ilyenkor mindig jó, kettő, hogy a forint erős nem tud lenni ilyen környezetben. Nem azt mondom, hogy nem eshet, de a nagyok közül a lehető legkevesebbet kéne.
Miért veszed meg azt a részvényt, ahol szerinted a menedzsment gyenge? Ha már olyan nagyon okos vagy? Van több tízezer részvény a világon, keress magadnak megfelelőt.
Tudod h igazam van, a cég hibát hibára halmoz, a menedzsment rengeteg értéket tudott volna teremteni ha olcsón vesz saját részvényeket 4500-4700 között 2019 nyarán! Leszarták, pedig üzentem nekik, aztán ősszel már 5900-ért vették! Ennek mi értelme volt???? Ettől sokkal jobb befektetés az OTP, abból nekem sokkal több van, az Apple is amely mamutként gyorsabban fejlődik mint a Richter amelynek a menedzsmentje gyenge, a személyi kérdések fontosak, gyenge emberek ezek.
Ma az első órákban mindenütt vérengzés lesz az új mutáns para miatt, kérdés, hogy utána megveszik -e majd ezt (szerintem meg, bár lehet jövő hétre áttolódva). Indi 8520
Nem jött át Neked amit írtam, a korábbi beírásokra reagálva. A pillanatnyi ár már történelem. Ha ezen sokat bosszankodsz, akkor nem arra fókuszálsz ami előre visz.
Ne a jelent próbáld lekereskedni, hanem a jövőt, különben mindig csak futsz a szekér után. Nagyon "bölcsnek" hangzik amit írsz, de valójában zagyvaság.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.