horpi

Regisztráció: 2021-04-21 13:47:44

Hozzászólások száma: 138

Utolsó hozzászólás: 2021-10-22 11:44


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-10-27 12:36-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Márki Zay - Gyurcsány Paktum péntek, 11:44
De te megtetted ;-)  Szép dolog, amikor belátod a korlátaidat. Jó kutya. Menj, vegyél magadnak egy diplomát a józsefvárosi piacon, azt gondolom elfogadja a Megafon, amikor posztgraduális képzésre jelentkezel náluk (két naposra, diplomával a végén)... :-D
Márki Zay - Gyurcsány Paktum péntek, 11:22
Múúúúhahahaha... Persze, persze... De ha esetleg mégis igazat böffennél, még szomorúbb a helyzet; ennyi demagóg, politikailag elfogult baromságot irkálni  még inkább a szégyen kategóriája lenne. Inkább ne reklámozd, haver... :-D Az arrogancia, a fellengzősség, a pökhendiség nem sokat segít rajtad, az legfeljebb ballasztnak jó; a fajtád komálja, a világ normálisabb része azonban hamar átlát rajta(d), és átlép, akár a kutyasz@rt. ;-)
Márki Zay - Gyurcsány Paktum csütörtök, 21:36
Nos, úgy tűnik, szótagszámra fizetnek a Megafon - tagoknak, nem kell feltétlenül értelmesnek lennie a leírtaknak, fő a mennyiség. Örömmel látom, hogy a világon semmit sem sikerült megcáfolnod abból amit leírtam, ellenben nagyképűen-fellengzősen sikerült kiköhögnöd a kuszaságaidat. Avéleményed nem tény, de saját igazságodként megélheted még akkor is, ha köze nincs a tényekhez. Majd, ha lesz egy katedrád ebből és makroökonóbiából - persze PhD-vel megspékelve, akkor vitaképes is leszel. De lehet, hogy akkor sem… ;-)
Márki Zay - Gyurcsány Paktum csütörtök, 16:34
Nagyon olvasmányos amit írtál, kár hogy teli van csúsztatásokkal, egyoldalú és demagóg. Ezen a nicknéven jobbakat írsz mint a másikon. Na.  Most próbáld meg az EU-s pénzek, lenyúlt MANYUP vagyon és hasonlók nélkül elemezni ugyanezt. Mennyivel másabb, igaz? Kérlek ne ékesítsd a múzsáidat idegen tollakkal. A a beömlő pénzt nem megfelelően használták fel, és nagy részét ellopták, a maradékot a GDP pozitív tartományban való tartásához használták fel. Most a végére giga-hitelből osztogatni kezdtek, lévén hogy befostak. Hehe. Tudom hogy a tényekkel nem szerettek foglalkozni a Megafon-klubban, de hát a tények azok makacs dolgok.
Márki Zay - Gyurcsány Paktum csütörtök, 15:06
Leírtam, olvasd csak el még egyszer, figyelmesen, aztán csócsálgasd. Kicsit szét vagy esve... :-)
Márki Zay - Gyurcsány Paktum csütörtök, 14:49
Az összefogás - attól hogy ezt szeretnéd láttatni-, nem baloldali; de azért próbálkozz csak, szajkózd. :-) A jelenlegi maffia ellen összeállni - sajnos vagy nem sajnos - össze kellett és kell is bárkivel. Na de! Tegyük fel, hogy téged többedjére rabol ki, aláz meg és abuzál "hátulról" egy bűnszervezet több tagja, miközben esténként hazafelé támolyogsz a Megafontól. A második-harmadik alkalom után nagyítóval nézegeted, hogy kitől kérj segítséget, vagy azt érzed a lényegnek, hogy bárkivel az oldaladon küzdve, de megszabadulj a... khm khm... az említett abúzustól...? Hm?
Richter topik csütörtök, 14:13
MOL 3e
Márki Zay - Gyurcsány Paktum csütörtök, 14:04
Az gondolom a legkevésbé sem zavar téged, hogy az AUR alapvetően nem a lezárás- és oltásellenességgel manipulált és jutott be, hanem éppenséggel markáns magyarellenességgel. Pont olyan ocsmány nácik, mint a te múzsáid. Vagy tájékozódj mielőtt ideokádsz tücsköt-bogarat, vagy ne csúsztass. Nem fognak megdicsérni így a Megafon központban, ejnye-bejnye.
Márki Zay - Gyurcsány Paktum csütörtök, 13:26
Az index.hu még bele is fér a képbe. De szerintem - önálló vélemény híján - neked bőven elég ha a honlapjukat felkeresvén megkapod a Megafon-ukázt a harsogni kívánt propagandával. Nem kell ezt túlgondolni. :-)
Márki Zay - Gyurcsány Paktum csütörtök, 11:38

Baloldali, Soros, Gyurcsány... jaj de uncsiiii...
Kérdezd már meg a megafonosokat, hogy lesz-e a jövőben más démon, vagy be kell érnünk ezzel a néhány agyonhasználttal...?
Lehetne mondjuk Belzebúb... vaaagy... a vikingek leszármazottai... vagy a turáni átok... vagy bármi.
Vicces, ahogy démonizálni próbáltok egy vénembert. Ha csórinak valóban akkora hatalma és befolyása lenne, mint ahogyan azt mindenáron láttatni szeretnétek, már régen nem az lenne a helyzet, ami.
Lehet, hogy ő maga vinné péntekenként egy borítékban a fizudat személyesen, egyúttal tartana egy hevenyészett megbeszélést arról, hogy a következő héten melyik három-négy szót kell ismételgetned nagy meggyőződéssel. :-) Komálnád gondolom ;-)
Richter topik csütörtök, 10:22
8.715 Ft,  162,7 milliós forgalommal
Márki Zay - Gyurcsány Paktum csütörtök, 10:20
Mert felismerte, hogy másképpen nem verhető el a kedvenc pártod. Elhiszem, hogy Orbánisztánban megszokottá válhatott az, hogy egyszemélyi "utasítások" születnek, melyeknek nem célszerű ellentmondani (pl. azt kell írni, amit megmondott a Központ, stb.), de az még nem fordult meg a fejedben, hogy ez másképpen is lehet?
Márki Zay - Gyurcsány Paktum csütörtök, 09:51
#94
Mindenképp le szeretnéd egyszerűsíteni, látom; úgy, hogy ezt a két nevet mantrázod. Esetleg még elmondhatnád kétszázszor azt a szót, hogy "balodali", azért talán bónusz is jár.  Mi van, ha egyik sem a két említett pókból? Az belefér a világképbe (értsd: központi kommunikációs mederbe)? Mit mond a Központ? (Ezt tudjuk, nem kell válaszolnod.)
Márki Zay - Gyurcsány Paktum csütörtök, 08:51
#91
Újra csak lemaradt a "szerintem" szó. Miért győzte volna le? Mert el szeretnétek ezt hitetni? Ne már, haver, ez így rettenetesen izzadságszagú. Ne teperj ennyire. Amúgy ez hogy van a Megafon-programban? Mi alapján kapod a pénzt? Van valamiféle mennyiségi követelmény, vagy esetleg valamilyen vehemencia-mérő? Komolyan, úgy érdekelnének ezek (szerintem nem csak engem). Bár nem vagy kifejezetten erős abban, hogy bármiről önálló véleményt alkoss, azért ezekre kiszenvedhetnél magadból valami kis választ.
Márki Zay - Gyurcsány Paktum szerda, 15:39
#72
Múúúúúúhahahahaha...  Ezt a Századvég nevű szervezet "mérte".  Khm khm... hát, fogalmazzunk olybá, hogy kb. annyira pártatlan, mit te magad. :-D
Márki Zay - Gyurcsány Paktum szerda, 15:04
#67
...és bármennyire tagadni szeretnéd, rettenetesen sok jobboldali. Akiknek a Fidesz nem alternatíva. Tudom-tudom: csak a Fidesz jobboldali egyedül a bolygón - de nem.
Márki Zay - Gyurcsány Paktum szerda, 14:51
#63

Egyetlen szó hiányzik csak ebből a magasröptű monológból, vagy ha úgy tetszik tényközlésből: a "szerintem". Ugye milyen relatív lett így  minden? Csak azért, mert ezt kell szajkóznod különféle okokból, még nem feltétlenül van úgy. Akkor sem, ha esetleg te magad el is hiszed.
Értem én, hogy ez a központi kommunikációs meder, és azt gondoljátok, hogy ha elég alkalommal szajkózzátok, igazzá válik - de nem.
Márki Zay - Gyurcsány Paktum szerda, 13:09
#43

Esetleg ha ezekkel kapcsolatosan kifejtenéd a véleményedet... persze az is vélemény, ha nem veszel róla tudomást és/vagy szajkózod tovább az ukázt. :-)
 
FIDESZ főbb bűnei közül:
1) Devizahitel bevezetése
2) 2006-os zavargások megszervezése, a focihuligánok a magyar politikába beemelése
3) Államcsőd emelgetése egy devizában eladósodott országban
4) Magánnyugdíj ellopása
5) Alkotmány megváltoztatása
6) Választási törvény folyamatos változtatása
7) Traffikmutyi
8) Földmutyi 9) Pénztárgép mutyi
10) Közbeszerzésnek csúfolt lopások
11) TAO lopások
12) Stadionépítések, sportvezetői székbe pártkatonák kinevezése
13) Ügyészség bekebelezése
14) Alkotmánybíróság bekebelezése
15) Igazságtalan SZJA 16) Kommunista ügynökakták titkosítása
16) Lepaktálás a bankokkal és napi árfolyamon visszaváltása a devizahiteleknek
17) Sajtó bekebelezése (újságok, tv-k stb.)
18) Folyamatos uszítás és gyűlöletkeltés (Gyurcsány, Soros, Brüsszel, migráns, EU)
19) 2018as választások utáni ellenzéki önkormányzatok támadása
20) Közmédia teljes eltorzítása és propaganda hellyé téttele a kormány reklámozására és az ellenzék lejáratására, Media Tanács minden tagjának fideszes kinevezése
21) Érzéketlen covid járvány kezelés és a felelősség folyamatos hárítása
22) személyre szabott törvényalkotás
23) gigantikus létszámú államapparátus
24) diktatórikus államokkal és vezetőkkel való bratyizás (Kína,Oroszország,Törökország,....Putyin Erdogan, Salvini)
25) luxuspolitizálás
26) rekord méretű államháztartási hiány 2021re 
27) rekord EUR/HUF árfolyam 
28) rekord benzinár 
29) az elmúlt 12 év rekord inflációja 
30) Államiból alapítványi fenntartásba kerülő felsőoktatási intézmények, a közvagyon alapítványokba menekítése 
31) magyar önkormányzati bérlakásszektor bedöntése 
32) 3500 MRD Ft covid talpra állást segítő Uniós segélyről lemondás 
33) autópályák magánkézbe adása 
34) Fundan Egyetem 
35) választási ktgvetés, gigahitelből 
36) Polt Péter 2/3-os bebetonozása 
37) Média Tanács elnőkének idő előtti lemondtatása után a választás előtti új megválasztása 9 évre
Márki Zay - Gyurcsány Paktum szerda, 13:03
#42

Nem-nem. Te azért vállalsz felelősséget és azt engeded be a füleden, amit megerősíti azt amit harsognod kell. Semmi egyébért, semmi egyebet.
De mondom: a meggyőzéshez ennél sokkal több kell, sokkal nagyobb meggyőző erő, emóció, párbeszéd stb. A központi kommunikációt hallani mindenhonnan, gyakorlatilag egy gyerekmese Youtube videót nem tudsz megnézni anélkül, hogy ne dörgölnék átugorhatatlanul az arcodba; ehhez nem hiszem hogy még te is kellesz, bár ki tudja.
Márki Zay - Gyurcsány Paktum szerda, 12:32
#33

Ilyen egyszerű a válasz, igaz? Akkor tévedett. Vagy nem. Vagy te tévedsz. Vagy te sem. Vagy az téved, aki azt hiszi hogy nem téved.
Azért kicsit összekaphatnád magad, mert ez a Megafon-programban használatos központi kampány-duma nem az, amit csak úgy le lehet nyomni itt a torkokon. Viszonylag kevés közmunkás, meg kizárólag csak az M1-et néző vidéki nyugdíjas olvasgatja ezt a topicot. Tehát ez kevés lesz. Kérj utasítást a Központtól, hogy most mi legyen akkor? ;-)

friss hírek További hírek