Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kis moszkvát,Sármelléki szellemvárost,Szentkirályi szellemvárost,miért nem újították még fel nem is értem,amikor a beton váz meg van 30 milliárdból fel lehetne mindet. Jó helyen is vak ráadásul. Fiataloknak csokk helyet odaadni vagy szükség lakásoknak is,de akár Hotelt is. Nem is értem 30 éve ott hagyták csak ezeket.
Már megjelent az osztalékjel. Ilyenkor még általában keresi az irányt. Tavaly csökket, de akkor asz osztalék előtt esett. Most az esés után jött az osztalék, ezért szerintem lassan emelkedhet is. https://invst.ly/v21he
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.