Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Elképzelhető. Ha így lenne, akkor felpattanás lesz. Egyébként a tegnapi záró (8050) sem volt rossz, bár a végén valamiért hirtelen beesett, de a 8000 megtartotta. Mostani indi 8120, ami persze még változhat :)
Nem is kell, hogy mázlink legyen. Sávos bevásárlással szerintem szépen fel lehet pakolni. :) Nem rossz papír ez, nem zuhan, csak korrigál. Hullámok átfedőek, a középtávú trend lefelé van. Tippre 4. hullámban vagyunk. Én gyűjtögetem, de 8000 alatti átlagárat szeretnék, sőt... De majd meglátjuk...
Szerintem meg biztosra megondani azért mert azt szeretnéd..... Vannak itt olyanok akiknek a hozzászólásaikból látszik hogy nem ma kezdték Ők nem dobálóznak azzal hogy biztosan fel vagy le hanem próbálják kitalálni miért mehetne fel vagy le.
longcsapda akkor lett volna, ha a pénteki 8240es záró után ma reggel benyit 8000 körül, na az azt mondom longcsapda, mert hétvégére hátradőlve nyugalomban mentek a longosok....Ma bárki aki akarta egészen 15:45 körülig dobhatta, közel 7 órája volt minden longosnak dobni...
emelkedés hogy lehet longcsapda? :) Éppen, hogy a pénteki volt a shortcsapda! (ma meg szépen ráöntöttek, miután szépen a shortosokat pénteken beszivatták)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.