Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Olvastál már erről máshol is vagy csak itt kérdezgetsz és próbálsz tudást felszedni? Olvass először és ha akkor nem tiszta valami akkor azt konkrétan kérdezd meg. Ha lehet. Köszönöm
Pénteki záró 8240 Ha ma tovább fog emelkedni, akkor minden korábbi várakozásom és ilyenkor szokásos mozgása ellenére fog cselekedni, aminek örülnék. :) Lássuk milyen hetünk lesz!
Random oldalán kérdeztem csütörtökön casual csütörtök, 13:02Előzmény: #11174 Boborjan51#11175Az kap osztalékot, aki június 7-én részvénytulajdonos. Ahhoz, hogy te tulajdonos legyél, legkésőbb ma kell vásárolnod, mert a t+2 elszámolás miatt a ma megvásárolt részvény ténylegesen csak 7-én lesz a tiéd. Így amit holnap eladsz, az meg ténylegesen csak 8-án nem lesz már a tiéd. Tehát a holnap eladott részvény 7-én nap végén még a tulajdonodban lesz.
Így a ma megvásárolt részvényt nyugodtan eladhatod holnap, osztalékot fogsz kapni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.