Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sajnálom, hogy te lettél az áldozat. Egy hete akartam mindent eladni, ma a határán voltam. De közben fejemben volt, ha lépek azonnal irány felfele. Én is visszavenném holnap...
z 6736 Az elso nap hogy nem esett vissza az utolso fel oraban. Sem az.utolso 20 percben. Sem az.utolso 10 percben. Az elso nap,h nem szarta ossze magat a papir 1.5% emelkedestol. Elso nap h napi csucson zart. Szoval azt hiszem mindenki tartozik nekem egy hatalmas koszonommel!-:)
Van ra esely h most mar nem fog visszaesni,hiszen ma volt az elso nap,amikor aprankent,minden szinten eladtam az osszes papiromat. Ennel kb semmi komolyabb indikator nem kell az emelkedeshez.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.