Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A Richter egész héten a 6400-6800 forintos, míg a Magyar Telekom a 355-370 forintos sávban mozgott – írja az Equilor.
A héten céláremelés érkezett a Richterre, a Jefferies továbbra is
vételre ajánlja a gyógyszergyártó részvényeit, a 12 havi célárfolyamot
8150 forintról 8750 forintra emelte. Lapinformáció szerint az Egyesült
Államok Élelmiszer és Gyógyszer Hatósága (FDA) pozitív állásfoglalást
adott ki az ír Alkermes gyógyszergyár készítményéről, amely a Richter
Vraylar gyógyszerének konkurenciája lenne. A pozitív állásfoglalás még
nem jelent engedélyt, de növeli annak esélyét, melyet november 15-ére
várnak – írja az Equilor Befektetési Zrt.
En is oltas parti vagyok,annak ellenere h soha eletemben nem oltattam magam semmivel (kiveve gyerekkori oltasok) es gyakorlatilag beteg sem voltam soha. Influenzarol is csak ujsagokban szoktam olvasni. Ennek ellenere minden tovabbi nelkul beoltatnam magam,ha teszem fel ehhez kotnek az utazasokat v mas orszagokba valo belepest,sot,kifejezetten kivanatosnak tartanam h ilyen szabalyozok szulessenek. Arrol meg nem is beszelve,h ugy varom a vakcina megjeleneset mint az egi mannat,hatha lehullana mar vegre ez az atok a tozsderol es az arfolyamokrol.
Trump is berágott rájuk, márpedig abban biztos vagyok, hogy oka volt rá. A kínai kereskedelmi viszálynak is komoly háttere van, bármennyire is nem tetszik.
Én oltás párti vagyok, de a WHO-t azért elég gyanakodva nézem amióta olyan balfaszul kezelték a járvány elejét. Persze menjenek csak a repülők Kínába ki-be.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.