Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
időnként ráesik a broki fejjel a sell gombra aztán gyorsan felébred, és visszaviszi az árfolyamot mielőtt a főnökei észrevennék...de unalmas neki is szerintem..
ez nem üzleti célú vásárlás volt, hanem a munkavállalói ösztönzési programjához vett. a dolgozói béren felül gondolom meghat. célok elérésekor részvény juttatásban részesülnek.
nekem nem kell idézned cikkeket. fejből sorolom az utóbbi évek vásárlásait..:-))) és azt is tudom hogy volt amikor esett és volt amikor emelkedett rá....ua OTP....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.