Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez van, 2018-ban mindenkit a shortra bíztattam itt,3700 ft-os volt a céláram, 4510 ig ment le kb, 2018 nyarán. Most fordított a helyzet, ma is közel napi maxon zárt! Tegnap a havi zárás miatt volt nagy forgalom,de ma a többi blue pl MOL-nak több, mint a duplája volt, 732 ezer db! Bizony 2021-őszén 9K lehet.
Sanofi, Bayer, J&J, Pfizer mind tud esni, ne már h a Ricsiben legyen a legnagyobb story ezek közül; remélem nem bánom meg a shortot, lakáshitelt úgy sem kell törlesztenem, bőven fedezi az esetleges veszteségem, de meglepődnék, ha nem menne még lefele
Azért nem egészen úgy lesz az, 40 millió (és nem milliárd, az kicsit sok lenne) USD-t kapnak most, 40 milliót ha meglesznek jövőre az engedélyek, és 107 milliót kaphatnak aztán az értékesítés után, szerintem.
Az összgazdasági folyamatoktól nem függetlenítheti magát; nyugati gyógyszergyártók árfolyamán is meglátszik a medve piac; a jelen szintekhez képest olcsóbb Richter nem ördögtől való feltételezés szvsz, pláne, ha további esések benne vannak a tőzsdében, ami eléggé sanszos.
Nem tudom, hogy mire ez a nagy örömködés. A megállapodás csak viszi a pénzt - egylőre 107 milliárd dollárt- és legfeljebb csak másfél év múlva termel egy kis hasznot. A richter azután is fizetni fog a myovantnak az értékesítés után nem kevés pénzt, ami szintén csökkenti az akkori bevételét is. Nincs itt story, csak kamu kitörési kísérlet, bróker buli, átb@szás.
Nem akarok hülyeséget írni...én nem mertem shortolni, írtam párszor. Short akkor OTP vagy MOL-abban van lehetőséged!Stoppod nem volt ,5850 es nyitásra én 6050 es stoppot tettem volna! Ez pont az az iparág ami kivétel,lásd Romániában a betett cikkemet!Most 6450 ft az első ellenállás felfelé,utána 6800 ft! Hogy ezek után meddig néz vissza, 6200 ft kb? passz..nem tudom.Ha nekimennek,meg tegnap egyedi pozitív hír jött! Ma reggeli.- Új nőgyógyászati készítményre kötött kizárólagos szerződést tegnap a
Richter, a Myovant Sciences GmbH egészségipari vállalattal. A
tablettákat USA-n kívüli piacokra szánja a forgalmazó, többek között ez a
hír is hozzájárult tegnap a Richter 5 százalék feletti
teljesítményéhez. Technikailag a grafikon, így hogy könnyedén átlőtte a
6000 forintos szintet, ma ezen támasz megtartásán dolgozhat, mert ez
fontos lesz a következő napokban.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.