Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mindjárt itt az erősebb ellenállás 5000-nél,a gyengébb az 4840 és 4920 ft volt. Ennyi piros gyertya után várható volt egy nagyobb korrekció. 5K-felett nyitják a shortokat gondolom. Most már ne vegyünk bele. Megnézzük majd a korrekciónak meddig megy le az alja...
Ezt is köszi, meglátjuk. Alapvetően hó végi-eleji kozmetikázásnak gondolnám a bux emelkedést. Szóval lefelé várok én is "mindent", csak lejjebb gondolkodnék újra vételeken és csak rövid időtávra.
Én aug elején szabi közben naívan az gondoltam, h. csak belenyal a 4k tartományba, lófaxt sem nézegetve, és 4,9k körül önmagamhoz képest túlpozicionáltam magam, utána meg managélgethettem az alapvetően szhar pozit, közben benyalva a "trump" "lehmannféle világvége jön" "bux 39k alatt fej-váll törés" effektusokat stb. 4,9k körül. Ilyenkor örül az ember a 0 közeli kiszállónak, utána meg pörögnek a tízezresek az ember szeme előtt :) Erről szól a tőzsde: félelem kapzsiság váltakozása 4,9k körül
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.