Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát ez nekem nem jelent semmit mert fogalmam sincs a változás mértékéröl és irányáról. Könyvszaki meg nem én vagyok.Valamelyikötök helyére tudja tenni ?
Miért?Az ML-es papírokban nem azt hitte mindenki aki tavaly nagyot szakított , hogy ennek már soha nem lesz vége?Úgy voltak vele, tavaly is 10x-eztünk , idén is tízszerezünk és míg élünk legalább duplázunk.Soha többé nem is kell dolgozni!
Kb. ebből áll a profik elemzése: ha tegnap emelkedett, akkor elképzelhető, hogy ma tovább fog emelkedni. Ha tegnap esett, akkor meg, hogy ma tovább esik.
A további emelkedésnek első körben az 5300 forintos szint környéke
szabhat gátat, ennek áttörése esetén a következő nagy akadályt az 5580
forintos szint környéke jelentheti, amelynek közelében a 200-napos
mozgóátlag is húzódik. Alulról az 5000 forintos szint erős támaszként
funkcionál már.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.