Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Portfolio főcíme OTP lehet 30000. Úgy látom a Richter megfeneklett. Sőt! Ennyi piros gyertyát régen láttunk! MOL végre beindult ami tényleg alulárazott de nagyon. Én azt mondom, hogy ha OTP 30000 de legyen csak 25e akkor a a MOL 4000 Richter árszintje simán 15000 felett lehetne. De nem én vagyok az aki a célárakat szabja. Igaz a nagy minősítők se találták el az árakat.
Én sem tartom valószínűnek a 10k alatti értéket. Úgy gondolom 10200 alá semmiképp nem megy, maximum egy rövid idejű leszúrásig, de már ez is elég negatív becslés. Nehéz megjósolni honnan fog ismét intenzíven emelkedni, egyelőre még nem sütöttem el a puskaport, melyet a Ricsire szántam.
Igen, ez is egy lehetőség. Az a bajom vele, hogy túl mélyre menne. Nem nézne ki jól már 10000 alatti ár, és szerintem nem is fogják addig leengedni. Egyszerűen nem kerülhet le oda megint, mert rengeteg idő elmenne. Közgyűlésre már 12000-12500 környékén kellene legyünk.
https://ibb.co/1qCyZnS Nos, a nagy képet nézve. Visszajött szépen, most visszateszteli a csatornából való kitörést, innen pedig elpattan és sávot vált. Az eddigi 8000-10000 sáv helyébe a 11000-13000 léphet. Igen, poziban vagyok és Richter drukker. :))
Az ilyen típusú mozgás nem szokatlan a Ricsitől. Most a vevők kicsit elfáradtak, mert alig több mint 5 hónap alatt volt egy kb 2700 pontos menetelés. Ha visszatalálnak a vevők én is jövök.
OTP-ben hype van ("bulika"), a Ricsi meg ugyanannyit adót fog fizetni jövőre is, a globális minimuma miatt. Kb ezért mozognak ellentétesen. (Sajnos, mert a Ricsiből nekem több van)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.