Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Intézze mester, mert ehhez kevés vagyok! És per pillanat szolid mínuszban dübörög a gazdaság... Az sem baj ha lesz egy gyors leszúrás. Mondom! Gyors!:-))
Mondjuk egy meccset jobban élvezek, mert itt ( bár nem a legnagyobb , de egyre növekvő rv. Kitettséggel rendelkezem) ... Itt nem babra megy a játék...A politika mellett ez is kiszámíthatatlan... Mondjuk a mai VB focimeccs sem lesz élvezet nélküli!!!😉
Én azt hittem, mivel mindenki várja a 4800-at, ezért nem esik le addig. A tőzsde nem így szokott működni. Most viszont elgondolkodtató, hogy akkor megáll-e itt 4800-nál? Akár csak egy kis 5000-ig felőpatt erejéig. Mert vmi korrekció csak kellene, még ha a 3500 is a végső cél.
7K idén ??? mondjuk ha az örök élet szérumát megtalálják akkor esetleg :) http://trendfm.hu/musor?musor=7870 2-est hallgasd meg , minden benne van ami ricsi az imidzs sérüléstől a bruttó fedezeti hányadok csökkenéséig
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.