Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Vki be tudna másolni IDE egy 10/10, v. egy 5/5 könyvet! Köszönöm! más ( sajnos másolni ill. hivatkozást másolni sem tudok) de mindenképpen figuelmetekbe ajánlom a portfolio.hu 11.33 hírét!!!😉😊!!!
Nehéz kérdés és talán a legrosszabb, hogy nincs biztosan jó válasz. A helyzetre való stratégia megalkotása után érdemes megvizsgálni, h a jövőre nézve mit tanultál a helyzetből (pl stop van, nincs, miért nincs, pozíció nagysága, teljes tőke?). Ilyen esetekben sokszor elhangzik, h tartani kell, mert felmegy még 6000-ig. Igen, szerintem is lehetőség, de mi van ha tévedünk? Az ilyen megoldás esetében jön fel az Mtel grafikonja. Aki a 90-es években vette és megtartotta a mai napig rosszul érezheti magát. Szerintem ha tartani akarod határozz meg egy veszteség szintet, aminél mindenképpen zárod és leírod a veszteséget. Határozz mg egy időintervallumot, aminél tovább nem tartod (ez lehet hosszabb is), a lényeg, amíg ennyire rossz poziban vagy, addig a helyzet “zabálja” a pszichéd és más döntésedre is kihat, negatív irányba (vissza akarod nyerni, hasonló csapdába kerülsz stb.)
2020 előtt már lesz nyalás az új válság miatt... sztem már jövő tavasszal. Ha csak nem gyorsítja a belejutást ez a kereskedelmi háború. Mintha Trump a világ hátán akarná megúszni...
Gedeonnak 5100-5150-ig illene pattannia, aztán a nagy éket feltörné, akkor mehet az elírt tartományba ~5800 :-) (2020-ig. Amúgy szerintem a felmenet is gyors lesz, mint a lemenet..)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.