Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem tudtok Ti semmit :) Én 7295 nyitottam 2k shortot, azt zártam 5090 en, majd gyanús volt az a felhúzás nyitottam 2k-t még tartom :D Majd írok ha zártam hogy hol.
Nem. Én első shortom 6500 körül nyitottam és 5200 nél zártam. Utána korrekciózgatott kicsit. Most a másodikat 5150 nél nyitottam jó 2 hete, mivel látván nincs ereje a longra a papírnak. De sokat topogott egy helyben jó ideig. Én ahogy írtam 3700 forintra várom a célárat,hozzátéve 4000 alatti szinteken talán 1-2 napot tölt a papír, hírtelen le majd felhúzzák! És ezzel vége a csökkenő ciklusnak! Az 1995-2018 hosszú grafikonon nagyon jól látszódnak a ciklusok!
Nem hiszem hogy aki ekkora tételt vett , az nem bírja kivárni a szeptemberi Esmya döntést. Szerintem ez egy gyenge idegzetűek kirázása a részvényből. Most azért már nagyon olcsó venni. Ősszel meg jöhet a felmenetel. Remélem...:) Ez is egy fikció...
abba a 7300 ban sem ez volt árazva hanem egy jó adag hájp , szerintem ........... ezért nem lehet egzakt számolni ha meg egy nagy szereplő eldönti, hogy elad kiszáll akkor az ár nem érdekli ilyen feszesen, egyszerűen elad ott ahol tud ahol van kinek
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.