Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
csupa feltételezéssel lehet erre válaszolni , de például a black rock vásárolt belőle valami 5% ot , például arra, hogy hitt az esmya storyba és az usa FDA storyba, de miután úgy látja ez nem úgy alakul ahogy elgondolta , búcsút int kb ennyi fikció de ha mindenképpen agyarázat kell akkor akár ez is lehet persze a miérteket felesleges keresni úgyis mindig csak utólag derül ki minden
Ha van itt nagy guru, elmagyarázhatná ennek a hátterét. Itt vagyunk 5k alatt? megéri itt eladni nekik ekkora tételben? Én arra gondolok, hogy valakik kiszállnak, de nem feltétlen a nyereség miatt, bár akkor nem értem mi értelme volt ülni addig rajta...vagy mégis mi? dobják ráfele a shortokat? ezt nem igazán értettem. Vagy tudnak olyan infokat ami alapján azt mondják hogy ez még menni fog le_? Úgy érdekességként merült fel bennem. Mit gondoltok?
Igen a folyamatosan csökkenő trendben kellett volna egy 6-ezer körüli tesztelés is! Az,hogy ez elmaradt,hát csak az esés és a részvény gyengeségét mutatja technikai alapon.
Cinkotai elég jól elmondta , hogy ez a román biznisz bár nagy forgalmú de lószar a marzs rajta , nem oszt nem szoroz a nagyobb gond az esmya és ennek folyamán az FDA döntés meghallgatható az interjú a trend fm en , ha van rá igény ide linkelem
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.