Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jól tetted, gratulálok :) Gondolkoztam én is certin, de már minden pénzt fog az Opus/Konzum, csak megfigyelő leszek egy darabig. Reméljük nem baxunk rá :D
én 53xx-nél vettem volna még egy kicsit nagyobb tőkével amennyivel benne vagyok most, és én még a certit is kihagytam... a napos grafikon alapján sztem még van benne szufla, ezért tartom.
Mert ez úgy lett volna szép, ha türelmesebb vagyok és ráértem volna 5800-tól egyre nagyobb db számú pakkokat venni lefelé menet, 5500 környékén meg venni ugyanannyit, mint addig volt összesen, de tartalékoltam a további esésre.
Hajrá fiúk, kitartás! Én leszálltam a vonatról, 5940-en ment ki az utolsó pakkom és eladtam a certit is 50% pluszban. Nem rizikózom tovább. Bár igazunk volt, hogy venni kellett és vissza is pattant, azért nem felhőtlen az örömöm, de újabb értékes tapasztalattal és némi kp-vel gazdagodtam.
Ez az öröm a nagy ürömben: ez a maxi zuhé jó lehetőséget teremtett shortra, longra egyaránt, nagyon jól lehetett vele keresni. perpill longban ülök a maradék pakkal 6xx-ról, 6k-ig minime ki kéne tartani :) hajrá Richter!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.