Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
VISSZAHÚZTÁK
A RICHTERT A Richter húzta a
magyar piacot tegnap. Az utóbbi időben nehéz napokat
megélt gyógyszercég papírjai 4,5 százalékot erősödtek a csütörtöki kereskedésben,
részben ennek köszönhetően 0,2 százalékos pluszban zárt a BUX. A többi
nagypapírt ellenben nem kímélték, egy százalék körüli a mínusz mindhármuknál.
Újfent jó napja volt viszont az Opus-Konzum kettősnek, előbbi 10,6, míg utóbbi
2,5 százalékos pluszban zárt. Közel 20 százalékot
esett a Richter árfolyama az Esmya-val kapcsolatos negatív hírek után,így
sokak fantáziáját mozgatja most a részvény. Azt viszont látni kell, hogy az
Esmya mellett a bruttó fedezeti hányad sem alakul jól, miközben a nemzetközi
piaci hangulatban is látható némi megingás. Mi a korábbiakhoz hasonlóan
továbbra sem kapkodnánk, de érdemes figyelni a híreket, rendkívül izgalmas
papír maradhat a Richter a következő hónapokban is.
ezért vettem kevés certit, új pálya ez még nekem. :) Az utolsó felszúrást visszaadta, de közben eladtam a rv pakk 2/3-át, úgyhogy igyekszem a nyerőt kiszedni, láttam, hogy az már túl meredek lenne, ha átmenne 5900-on. A céláram amúgy 5800 volt a technikai korrekcióra. Még túl is teljesítette.
És ha nem megy fel addig?Az utolsó felrohanását ma,teljes egészében visszaadta,az elsőt nem érintette,szóval persze mehet fel,van stop szinted a nyerő trédre?Ami alá nem hagyod menni és elviszed azt a nyerőt ami ott lesz,ha nincs meg szokik történni a certinél,hogy a nyerő ceriti könnyen átalakul bukó certivé,mikor ott aztán még többet rávesz az ember mondán biztos vissza megy ha már egyszer nyerőben voltam,akkor szokott nagyon nagy bukó lenni,az egészen jó kis nyerőből.....
Köszi szépen! Kitartásunk meghozza gyümölcsét, csak több certit kellett volna vennem. Majd legközelebb, vagy a kolléga majd szól, mikor kell TS08at venni :D
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.