Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
az a baj, hogy * az egész ahogy van. Felhúzták a robotok...innen ugy le tud nyargalni 6600 mint a szél..semmi nincs ebben az emelkedőben.erő. De ne legyen igazam. Sajna nem tudok optimista lenni vele.
ezt csak úgy lehet elviselni ha 6500 körül megveszed aztán berakod eladásra kb. 7000-re és rá se nézel ,majd valamikor látod hogy teljesült, de amíg van papír ami havi 50-100%-ot megy megéri??
egyébként szerintem akkor jó, ha szét tudod választani az érzelmi hullámokat a pozijaidtól. Magyarán a kettő nem lesz egy pályán. Pl topikban kiírod magadból minden rezdülését a pappernak, de a pozijaidat amolyan fenti szemmel követed.
én egy javíthatatlan optimista vagyok, már párszor rosszul jártam emiatt, de nem tudok megváltozni, igy akkor tudok keresni, ha jol megy a piac, ha nem megy akkor lazitok. nem vagyok profi
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.