Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tetves robot, rajzoltatják vele a grafikont. Délelőtt nem voltam képernyő előtt és mire észbe kaptam, hogy irányt váltottak már majdnem napi aljon voltunk. Nem baj tegnap előtti vételből megmaradt 90 forint. Kishal is hal.
de lehet, hogy csak egy elmélet, amit azért gondolok, mert keresem az okokat, mást meg nem tudok.a ricsi ma ugy néz ki, hogy a magyar alapkezelők kedvence csak
a ricsiben 2-3 hónapja minden délután "kiárusítás" van, szerintem az amerikai alapok viszik haza a pénzt, valahol azt olvastam, hogy Trump a vállalatok által hazavitt és otthon befektetett pénzre adókedvezményt ad, lehet hogy erre is vonatkozmi fog.
megy a vergődés rendesen https://www.tradingview.com/x/9WF9xI3G pedig állítólag az alapkezelők kedvence, csak azt nem értem akkor hogy rajzolódik ki ez a kibaszott nagy fej váll alakzat ha akkora kedvenc a papír
A Richter fogja értékesíteni a Pharmanest SHACT technológiáját, ami egy innovatív fájdalomcsillapító hatású készítmény, derült ki a ma reggeli közleményből. A Richter így mérföldkő kifizetést teljesít a Pharmanest számára, a cég pedig további royalty bevételekre is jogosulttá válik. Európában, Latin-Amerikában, és néhány saját országban történik majd az értékesítés, de a SHACT észak-amerikai piacra szánt klinikai fejlesztése is terítéken van a Pharmanestnél, ami 2018-ban felgyorsulhat. A bejelentés pozitív a Richter számára, de várható bevételi és költséghatásokat egyelőre nehéz lenne számszerűsíteni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.