Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ricsire visszatérve meg ha nagyon longos akarok lenni, és full optimista, akkor azt mondanám talán a korábban tört trend vonal vissza tesztje után ismét megindul...valahol ott a BB közép alatt kicsivel..
én hiába mondogattam hogy 3xx lesz rövid időn belül. Min addig láttam, 1.. a sok napos tökölés 2xx on , 2. már volt annyin korábban .3 . most hogy mészáros stori..."kizártnak tartottam hogy ne legyen meg ismét". 4. a hetes és havi gyertya alapján. Szóva eléggé...ezért szálltam vissza opiba 188 ról. De mind1 me elcsesztem..hiába nah.. csak ülni kell rajta. Ezen ülök látod, a ricsin a nagy nullám. Majd jó lesz ez is, lesznek jó napjai csak várd ki, meg kérdés honnan. Képes ez heteket is eltökölni látod egy sávban...
Opiban én is benne vagyok A vicc,hogy egyszerre vettem kb a ricsivel, és nagyjából ugyanannyi tőkével. Ott sem hiszek a szememnek, meg itt sem, csak épp ellenkező okból ..:) :( .Ami ott megy az hihetetlen, és ami itt az is.
Ha meglépné jövőhéten a 6750 et akkor jó lesz... de ez így pont belefér a sz*tásba, mint hullám felfelé forgalom nélkül. Na opi az beülős, bezzeg azt meg eladtam 252 nél hol van most durván 1 hét múlva, hát persze hogy 350 en. így van mikor az ember leolvad jópárszor és már úgy van vele, realizálja nehogy az is leolvadjon...:D
Nagyon Nagyon gyenge a papír. Lehet nekem is dobni kellet volna és átszállni valami másba. Bár akkor tuti emelkedne, Nekem még mindig érthetetlen a papír viselkedése. Hetek hónapok óta csak adják, adják, kinek lehet ennyi?
beszorult hetesen 2 ellenállás közé is, a 2 éves emelkedő trend alját nyalja + a lok eső csati tetejét próbálta feltörni, eddig sikertelenül... aztán napos ma200/50 között dekkol újra... mondjuk forgalom alapján ma érdektelen...
Sajnos fiúk rossz lóra tettetek! Egy hónapja kiszálltam ebből a fosból, persze végig szoptam az egész nyarat vele, szép nyerőt nem realizáltam, aztán minimális bukóval kiszálltam, életem egyik legjobb döntése volt. 10 ezerért vettem OTP--t, amit most eladtam 10915-öt, szépen kaszáltam vele. HA maradok Ricsiben, most megint nullán állnék benne, egy hónap után is. Én nem vagyok a pénzem ellensége, idegesít, ha másik papper hasít, ez a szar meg itt hezitál. A ricsi kezd T-kom szintre süllyedni, sajnos, egy ideig nem veszek, az tuti!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.