Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
meg azt hogy aki merész és tőkéjét bele merte meri tolni a kicsikbe nagyon szakít. Én fosós vagyok, és nem teszek nagy tőkét bele, de ez sem jobb, vergődik itt a ricsi már több hónapja.
nem figyelgetem különösebben a piacokat, ricsi pihenőre tett. elfáradtam vele, és most pihi van. Opusom volt azt eladtam, DB-m van, meg ez a fantasztikum. Honnan vagy otp-vel shortban? OTP én nem igazán merném shortolni még. Mol meg...abban pár hete még esést vártam le sáv aljára rés környékére, nem jött be.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.