Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nem tudom mi lesz de az biztos, hogy a klasszikus fölfele menetelés aminek során az árfolyam folyamatosan a mozgók felett volt most változik
a klasszikus 200-100-50-20 és felette volt az árfolyam hosszan, most meg az összes mozgó alá keveredett az árfolyam
link
lehet csak oldalazni fog fene tudja, de technikailag szerintem nem túl fényes de metalheart jobban ért ehhez majd hátha kielemzi
Ezt a célárat meddig tartod? Még nem megy alá, hihihi. Beszéltek csak össze vissza. Rajzolgatjátok a grafikonokat, és mindig újabb árakat adtok meg. Ennek a papírnak akkor reszeltek mikor felhúzták 7xxx fölé. Mikor mondtam hogy túl van árazva, mindig le lettem torkolva. Mostanában nem olvasom azt sem hogy a Ricsit hosszútávon kell nézni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.