Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Csülök, tuti, hogy nem manipula. Ki a fasz manipulálgatna 1 yardért?
Lehet elütés, bennfentes info, bármi, de manipula nem. (vagy alap, intézményi, akinek a pakkjából ennyi maradt és negyedév végére ki akarta hajítani).
"Mi van, ha valakinek megsugtak vmit?"
meglátjuk mi lesz hétfőn addig is csak találgatás az egész mindenki részéről.
TA- alapján azt mondhatnó hogy fordulhat, de azért ott lóg a levegőben a WAR, stb. ez se mellékes most.
Suti lehet, de gondolj csak bele mi volt, amikor kijott a DLO para tavaly! Reggel kapasbol -5%kal nyitott. Mi van, ha valakinek megsugtak vmit? Nekem ezek a gyogyok meg mindig buzlenek. Ettol Launak es aki bele mert venni gratula es good luck, de en inkabb vettem egy svajci lottoszelvenyt. Ha innen nagy forgalommal fordul, akkor meg itt kell venni.
DLPH,
nem volt még a nicked akkor, nem tudom, hogy itt voltál-e kb egy éve is, olyan beleadások voltak záróba, hogy csak úgy pislogtál, és -5%.os merítéseket másnap nyitóban a megelőző szinten lehetett adni, aki akarta.
Laurion ezek leggtöbje nem szokott bejönni.
Amikor ekkora pénzzel kiszállnak egy csökkenő papírból, azon az árfolyamon a belevétel nem szokott legtöbbször bejönni.
De most legyen másképp !!
Laurion nincs semmi bennfenntes infóm.
Láttuk mi történt.
Ez beszédes. Persze vehet egy gellert innen, de ekkora zsé nem véletlenül lép ki. Úgyhogy én a csökkenő trend folytatására, vagy akár felgyorsulására is számítok. Ugyanakkor ezerrel figyelem, mert bele KELL lépni. Egyszer . Majd. Dollár árfolyam, gyogyitrörvények, mit tudom én. Valaminek biztosan megkell majd változnia.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.