Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
elhiszem,
engem is bosszantott volna, ha nem vagyok gép előtt
richterben jó ideje a rövid oldalról tradeltem csak, ehhez képest természetesen nagyobb részét már lepasszoltam, a többi is csak azért maradt meg, mert ennyire alacsony a beker, aztán hátha nátha
mit gondolsz miért bosszantott annyira pénteken a dolog ???
nyilvánvaló volt, hogy mi lesz hétfőn !
komolyan mondom növesztenem kéne egy harmadik meg negyedik szemet is.
lehet, hogy idióta volt, aki pénteken beadta, a mi fogalmaink szerint biztos, az ő szintjén lehet, hogy nem,
de az, hogy azt az eladását meg kellett venni, nem jelenti azt, hogy most is venni kell.
Venni kell szerintem, de aki eladta 40 felett és eddig nem vette vissza annak gratulálok, ha jol emlékszem Te is eladtad.....én tulzottan optimista voltam januárban, megszívtam...ezt dobta a gép
Nem gondoltam volna, hogy eddig eshet, de tudom hogy melyik idióta adta pénteken, azért vagyok optimista...:)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.