Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Vettem inkább telót 499. Ott is van hígítani való bőven. DE mostmár befejeztem, egy szabad vasam sincs. Mostmár csak ki kéne bírni, hogy hetekig rájuk se nézzek.
Sziasztok!
Reggel mielőtt elmentem, 1 óra 45 percet gondolkodtam, hogy adjak- e megbízást 34 ezerre, a a 180 db.42 ezres pakkom hígítása érdekében. Látom, jól döntöttem ... apró örömök :)))
nincs mit Miki, mondjuk most kisebb gondunk is nagyobb annál...én sztem a napokban lesz egy nem kicsi felpatt...tisztán és erőssen...az összes tőzsdei tapasztalatom alapján érzem...az óriási baj h nincs pénzem...hitelre meg kockázatos nagyon venni...így végig néztem az esést, végig fogom a longot és azt is h a céláraim előtt fordíttanak megint ezt kb háromszor eljátszák majd...és én semmit nem tudok tenni...viszont folyamatosan agyalok majd hátha mégisd valamit majd tudok...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.