Nem a Feri vagyok, jó lenne ha Ő lehetnék, de nem vagyok ő. Ha Feri lennék, nem itt basznám az időt, hanem az adrián egy yachton, szőke, barna, vörös puncikkal körülvéve :D Ha jól emlékszem anno írogatott ide, keresd elő a nickjét oszt írj rá, már ha lehet privit küldeni pf-en belül :)
Az Erste kereskedési felületei nem daytradre vannak kitalálva. Arra is teljesen alkalmatlanok. Nem véletlenül nincs lehetőség shortra-longra. A költségei már elriasztják a napizót a borzalmas felület meg csak rátesz erre. Ez kérem csak a buy and hold-ra alkalmas, csak hosszabb távra. Az nem kereskedési felület, ahol egy nyavalyás trendvonalat netán mozgóátlagot nem tudsz a chartra tenni. Más indikátorokról meg szó se essen. Ezek a felületek a kereskedés megcsúfolásának ékes bizonyítékai.
Kedves ember lehetsz :))) A helyett, hogy örülnél, hogy több mint 10 éven keresztül olcsón tudtál kereskedni, vagyont építeni (már ha tudtál), Virág Ferinek beérett másodszor is a gyümölcsös, learatta a hasznot, a sikerének mi is részesei voltunk, mert használtuk a rendszerét. Ha újra elindít egy olcsó broki szolgáltatást, akkor megteheti mindenki, hogy nem adja el magát olcsón, hogy pár év múlva ismét milliárdokért eladja az adataidat egy másik szolgáltatónak ;o)))
Igy igaz! DE!! Az ügyfélkört rég tájékoztatni kelett volna ezekről (nincs erről tudomásom) Legyen ugy 1 éven belül lépniük, ha nem maradnak csend!!! szvsz!
Olyan értelmetlen ez a pattogás. Volt egy adás vétel a két cég között és kész. Az eladó nem szabhat feltételt, hogy a vevő hogy üzemeltesse a jövőben. A vevő ha akarja tovább fejleszti vagy ha akarja - ami történt - beszántja és megtartja magának az ügyfélkört már ami marad belőle. Kár felelősségre vonni Virág Ferit. Eladod az autódat egy másik félnek onnantól kezdve a másik fél ha akar behajthat vele a Dunába, semmi közöd hozzá a továbbiakban mit csinál vele. Ha nem tetszik, keress más felültetet. KBC, IBKR, stb.
Ne legyetek már ennyire naivak. Középtávú tervben biztos benne volt, hogy egyesítik a két céget. Kb 5dik év végére vártam volna egy langyos átalakítást, de ezt a kormány plusz adói miatt előrehozhatta az Erste. Virág úr feltűnt a millásreggelibe, trend fm-en, ha nem is napi szinten, de negyedévente vendég volt, amióta eladta, úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködbe. Megszámolta a zsetonjait és a következő nagy dobások gondolkodik. Lehet ismét elkezd unatkozni, csinál pár éven belül egy újabb broki céget, amit majd 10év múlva elad az OTP-nek, na az lenne a nagy gurítás részéről, és a végítélet napján elmondhatja, hogy lehúzta mind a 3nagy bankot, KH-t, Erstét, és az OTP-t is. Szép életmű befejezés lenne részéről. :P :D XD XD
Illetve sima számláról is a Nyereség-Veszteség-ről 2022. évre képernyőmentést biztos csinálnék, hogy tudjam majd egyeztetni a következő SZJA bevallásban megjelenő adattal. De gondolom erről lehet majd lesz hivatalos PDF adóigazolás is. Az előző évek PDF adóigazolásait is érdemes lehet letölteni: Személyes > Ügyféladatok, ezen a lapon középtájt "Letölthető adóigazolások".
Én TBSZ esetleges korai feltöréséhez mentettem le a számokat. Korai feltörés esetén ezek kelleni fognak az SZJA bevalláshoz. Összes aktív TBSZ-re Számlamozgások > Nyereség-veszteség lapról csináltam képernyőmentést. Minden évre a keletkezés évétől a 2022-es évig. (Egyszerre egy évet lehet lekérdezni, így minden TBSZ annyi képernyőmentés, ahány év óta aktív.)
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?