minek rá költeni, jó az a senkiházi parasztoknak, úgy is elbukják a pénzüket pár hónap alatt - ha meg nem, akkor elvesszük tőlük manipulációkkal, lásd pl. opus turbo longok.
Eddigi tapasztalatom, egyéb. Kezdeti nehézségem után (monitor betű nagyobb miatt mint irtam) nagyon sok részbe beléptem, eddig gyorsan jelent meg kihagyás nélkül minden. (LinuxMint/Mozilla, vagy Chromium. 24" ill 27"mon). Viszont a fél órai semmittevés utáni kidobást nagyon jólenne saját időhossz beállithatóságot is biztositani!
Most éppen újra hangolás-szerkesztés közben fogta és összeomlott - persze megint indulunk az alapról. 1,5 napja ezzel szórakozok, már fáj a mutatóujjam.
Fel nem foghatom, miért nem hozták rendbe több mint 10 éve is totál szar volt és ugyanezek a hibák akkor is megvoltak. Többször hosszan személyesen elmondtam és leszarták.
Na fiúk-lányok, találtam egy frankó jó bugot a NetbrokerProban, amivel padlóra lehet vágni a finomhangolásokat és eltűnik minden beállítás az adott ablakról, szürke hátteret kapva: Kereskedési információk menű -> Histórikus kötéslista kiválasztása (ez hivatott az egész napi kötéslistát mutatni, NEM CSAK AZ UTOLSÓ 50-t, amit alapértelmezettként láthatunk). Na, ha ezt megnyitod és lemented az adott ablakodon, hogy minden nap lássad az aznap,i teljes kötéslistát, akkor a következő belépéskor ezt az eredményt kapod: http://keptarhely.eu/view.php?file=20221004v00xp8miz.png Csodás, nem? Az erste gondoskodik arról a kedves ügyfeleinek, hogy ne tudjanak túl sokat, csak épp hogy valamit a fapados hulladék rendszerükön! Úgy b@sznám ki az illetékes üzletágvezetőt és alvezetőit a pozíciójukból, hogy a lábuk se érné a földet, taknyon csúsznának!!!!!!!!! És zárásként csak ismételni tudom felemelő elismerő szavaimat az egész bagázsról: HOGY A JÓ BÜDÖS K*RVA ANYÁTOKAT ERSTE!!!!!!!!!!!!
nálam is elszállt a beállított mentett képernyő pedig át is neveztem és mentettem de úgy látszik csak aznapra szólt a mentés ótvar szar ez az erste az biztos , trédelésre totál alkalmatlan az egész
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?