Erre még én sem jöttem rá. Randihoz képest elképesztően buta a Pro felület és egyáltalán nem felel meg a könnyű kezelhetőség, átláthatóság, felhasználóbarátiság, azaz a 21. sz. követelményeinek. Szomorú, hogy ennyire igénytelen egy ekkora szolgáltató. Remélem Feri egy kis idő múlva összerak egy új céget amint lejár a tiltása. A nevemet már felírhatja a leendő ügyfelek közé.
FYI: az ügyfélszolgálattól megtudtam: kereskedni 2 napon belül csak ugyanazon a piacon lehet. pl. ha volt Xetra-n forgalmazott ETF-ed, eladod, akkor abból US részvényt csak két nap múlva vehetsz.
Jól értelmezem,hogy határidős bux kereskedéshez be kell menjek egy erste fiókba,addig nem köthetek rá?Mert úgy látom itthonról nem tudom ezt a szerződést megkötni.....
Nálam ugyanez, belépni nem enged, ügyfélszolgálat elérhetetlen. Ráadásul két számlám van (egy céges, és egy magán), az SMS-es kódból nem derül ki, melyik kié :-) Nem mondom, hogy egy fasza kezdet... remélem valaki olvassa az Erstéből, és összekapják magukat.
8 körül beszéltem velük, jól összebalhéztam, mert beolvastam, 10 év alatt nem tudták ezt a trágyadombot megcsinálni, és nem illene felkészülni annak aki a tanácsot adna a kérdezőnek? Hülye volt, felkészületlen, és még a hibát sem isemri ami régóta ott van. Szinte semmire nem tudott értelmesen válaszolni aztán hangosan elköszöntem és lebasztam a telefont.
Az ERSTE-re még nem léptem be, lenne egy kérdésem. A számlákon lévő Szabad pénzegyenleget is áttranszferálták? Netboon-ba belépve a "Portfóló Pénz" menüben még látható a pénzek a NYESZ/TBSZ számlákon.
Nna megest lefagyott az erste. A jó büdösch qrva anyjukat! tizenéve és vagy 5 éve is ezért vertem ki a balhét, meg is sértődött a üzletkötő. Hol lehet normálisan határidővel kereskedni??
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?