Sziasztok, tegnaptól én is áttértem a RC-hez. Letöltöttem a 14 oldalas Randi útmutatót, és ennek alapján jól eligazodtam a konfiguráció, ezen belül a munkaterületek és a piaci adatok beállításai közt, lényegében be is állítottam mindent, ami engem érdekel. Amivel viszont nem jutok dűlőre az a grafikon rajzoló. Ezt egy fél oldalon elintézi a leírás, és nagyon sok próbálgatás kell ahhoz, hogy kiismerjem a lehetőségeket. Nem tudtok ehhez egy részletesebb leírást?
Én úgy tudom könyvben maradnak a nem napi, hanem visszavonásig érvényességű megbízások. Nekem legalábbis sokszor van részteljesült és másnap vagy később ismét enyém az első kötés az adott szinten
Valakinek van azzal kapcsolatban tapasztalata, hogy piacnyitás előtt mennyivel rakja be a random a könyvbe a megbízásokat a többi brókercéghez képest? Gondolok itt arra, hogy például az A részvényt beállítottam eladásra 3 hete. Tehát elvileg elsőnek kellene lennem az adott eladási árfolyamon a könyvben, de mivel minden nap újraépítik a könyvet lehet valaki csak tegnap rakott be megbízást, de még is beelőzött, mert az ő cége reggel hamarabb bepakolta az ajánlatát.
Szia ! Mivel tavaly adták ki az újat, ezért jó eséllel még a régi sima Mobilbróker van nálad, és nem az új Mobilbróker X. (Az újban a törlés egyáltalán nem működik még, és csak teszt verzióban érhető el.) Ha jól értem a problémádat, akkor nálad mindig az alapértelmezettre áll vissza az instrumentum lista. A réginél talán ha jól emlékszem, akkor egyszer nálam is volt ilyen probléma. Mintha az lett volna a megoldás rá, hogy az Android beállításoknál bementem volna az Alkalmazások menübe, és töröltem volna a Mobilbróker minden adatát. (Ez a művelet eltűnteti a teljes jelenlegi instrumentum lista beállításodat, és visszaáll a Random által megadott alapértelmezettre)
Tőzsde bug, előfordult már másik papírral is (ha jól emlékszem OPUS volt), hogy nem állt át ajánlatgyűjtésre 17:00-kor és ment tovább a folyamatos kereskedési szakasz...
Üdv Mindenkinek, nekem a Mobilbrókerrel van bajom. Nem tudok "Instrumentumokat" változtatni, akár hányszor megváltoztatom a beállításokat, veszek fel és törlök papírokat az alapbeállításból, a következő belépésre mindig visszaáll az alapra. Tudja valaki, mit csinálok rosszul?
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?