Szia ! Én még anno személyesen nyitottam RC-s számlát, akkor a számlanyitási szerződésben rögzítésre került ez a telefonos jelszó. Nem tudom hogyan működik az online számlanyitás, de gondolom azután is kaptál valamilyen aláírt szerződést tőlük. Érdemes átnézni, mert lehet, hogy szerepel benne valahol.
Bizonyára így van, hogy nekem kellett megadnom a telefonos jelszavamat, de hol és mikor? Az elektronikus számlanyitásnál volt egy ilyen kérdés? A Randomnál nem jártam még személyesen, telefonon sem beszéltem velük, kizárólag emailben és postai úton kontaktáltunk.
Január óta van Random számlám, amit elektronikusan nyitottam. Most kaptam meg az első havi számlakivonatot emailben és azt írják, hogy a telefonos jelszavammal tudom megnyitni. Az meg mi? Hol és mikor kellett volna kapnom/csinálnom?
A legújabb Randiban (2.0.701.1) ez a probléma már nem kellene, hogy jelentkezzen, cserébe a kilépésnél szokott lenni 'elszállás', de az kevésbé bosszantó
A script errorhoz nézd meg milyen verziója van fent nálad az Explorernek. Nálam annak a frissítése oldotta meg ezt a gondot (most win7-nél 11.0.96-os verzió). A többit én is támogatom, bár csak egy Random hatáskör
"Szeretném a homokórát megállítani" Minden napos probléma még mindig http://keptarhely.eu/images/2019/02/07/v00/20190207v00pctqv.png Szeretném, ha hazai gyöngyszem OTPben lenne likviditás, nem 50pontos spreadek lennének napközben, meg full üres könyvek ez 9.15ös állapot kb: http://keptarhely.eu/images/2019/02/07/v00/20190207v00pwtbcc.png Szeretném ha lehetne charting a mobil alkalmazásban, hogy lássam 5perces, 15perces, órás, napos, hetes, havi chartot gyertya alakzatban (android) Szeretném, ha lenne árjegyzés normálisan Bux hatiban, és nem szenvedne az összes kollegám likviditás hiánya miatt, nem beszélve a kamat változásokról +30-500között (egy két napon belül) Szeretném ha normálisan működne a BÉT, ahogy kell.. tudom nagy kérések ezek, és nemigen érdekel senkit
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?