Tisztelt Ferenc! (hátha olvasod :) ) A gyakoribb "kedves" jelzőtől ezúttal a félreértések elkerülése végett kénytelen voltam elállni. Jó ideje - talán egy éve is van már -, hogy gyakorlatilag ingyen kapjuk a 10-es, olykor a 20-as könyvet. Engem személy szerint ez tehermentesít, mert korábban az ötös könyvet fizettem elő, noha voltak hónapok, amikor egyszer sem kötöttem. Írhatnál az eddigi tapasztalatokról a hírlevélben - ha nem képezi üzleti titok tárgyát -, hogy mik a tapasztalatok. Hozott-e annyival nagyobb forgalmat, ami ellensúlyozza az előfizetések elmaradását? Amúgy elviekben is üdvözlöm az ingyenességet, mert pl. elég röhelyes lenne, ha a benzinkutnál csak akkor mondanák meg a nafta árát, ha fizetek ezért az "info"-ért. Tudom, hogy jelenleg a BÉT sem ingyen adja nektek ezt az "info"-t, így a kérdést valójában oda kellene címezni, de a tőzsde vezetése meglehetősen szük mezsgyén kommunikál a magánbefektetőkkel...
Hello Ferenc! (hátha olvasod) Most frissült nálam az androidos mobilbroki x, amit amúgy nem használok, mivel rossznak tartom. És 1 dolgon kívül, még most is az. Már működik az instrumentumok kivalasztasa, szerkesztése azonnali app összeomlás nélkül. Ez a jó hír. A rossz, h nem működik (nálam) a számlavaltas, és továbbra is halott a portfólió részletes menü. Más egyéb apróbb észrevételeim is lennének, de amíg ezek sincsenek javítva, felesleges... Kitartást. Üdv
Nekem rendesen működik 64-bites Windows 10 alatt is a Randi. Hova telepítetted a programot ? A Program Files-ba vagy máshova ? Ha oda van telepítve, akkor lehet hogy ez Windows jogosultsági probléma. Próbáld meg olyan mappába telepíteni, amit te hozol létre a Program Files-on kivül. Nekem egy ilyen mappába van telepítve a Randi.
Ha a jó szándék tovább él,majd a nyuszika hoz májustól friss szabad sávot! Ha nem,marad a forgalmi nagyságtól függő vagy a vásárlás./lásd:kondíciós lista.Nem brutális a 10-es lista sem,egész jól lehet vele kereskedni./
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?