Szerintem mindenki ott kereskedik ahol akar, a Random lehet továbbra is jó cég vagy rossz cég ki milyennek látja és szerencse hogy még lehet választani, egész évben jönnek mennek az ügyfelek minden brókercégnél, egyébként pedig mindenki azt csinál amit akar...léptem.
Ferenc "nyugdijazta magat", ezert nem kell otthagyni a ceget.. sokan igy dontunk, hogy eleg volt. Ha jo penzt fizetnek erte, es megel mar belole, felesleges nyomulnia. Amugy nem fogja sokaig birni, porgosebb fajta, es elkotelezettebb ennel, de majd rajon :)
Igen én is olvastam unalmamban, de gondolom hozott egy döntést és máshova ment. Nem értem mi a jó mások riogatásában. Kb eladok egy részvényt és riogatom azokat akik még nem adták el ugyanakkor
2018. december 19. | 09:09 előzmény: #6912 Hathor #6913 sziasztok nekem most a random oldala nem jön be, random működése leáll ezt írja és visszadob, valakinek jó most a random??
2018. december 19. | 10:02 előzmény: #6915 opkoapp #6916 köszönöm, az adatbetöltés még mindig nagyon lassú, de már nem dob vissza.
2018. december 20. | 09:15 előzmény: #6925 Zozeei #6930 Ma már meg kell lenni az aktiválódnak.
En aterzem Virag ur velemenyet, es a hatteret is aterzem. Mind munkailag, mind csaladilag, mind felugyeletileg, mind cegvezetokent, mind csaladapakent.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?