Kb 17:15-17:30 között nekem is állandóan lefagy a Randi, valami rendszerfrissítés mehet ilyenkor, mert utána megint semmi gond és ilyenkor kerül helyre a dt juti elszámolás is
Javaslat nekem is van. Randiban a felbukkanó rendszerüzenet, ha pl Netboonban látszik, hogy olvasott státuszban van, akkor ne jelenjen már meg, minden belépésnél, számlaváltásnál. A 01.31-es Alterás üzenet még ma is jött, most meg az AW üzenetet olvashatjuk legalább március közepéig, ha addig niem jön új. A korábban leírt hiba miatt naponta legalább 50-szer váltok számlát, az egerem különösen hálás lenne a felesleges kattintásokért. Persze nem puffogáskánt írom, mert Randi még így is sokkal jobb, mint szegény Kbc-s Zombi Peti
fejlesztési javaslat: jó lenne, hogyha érkezik osztalék a számlára (vagy bármilyen pénzmozgás), akkor egy e-mail üzenetben a rendszer figyelmeztetne, szerintem ez egy hasznos feature lenne
A Randit használókat kérném, hogy nézzék meg náluk is van ilyen hiba Randiban, mint amit én tapasztalok. Több tbsz számlát használok, általában mindegyiken más-más instrumentummal. Páldául X számlán hati van, Y számlán Otp. Ha mondjuk X számla az aktív, de történik Otp-ben kötés, akkor az X számla Portfolió egyszerű ablakában megjelenik az Y számlán szereplő összes instrumentum is, illetve az X számla Portfolió pénz ablakában az Y számla egyenlegét mutatja. Ha Y számla aktív és hatiban történik kötés, akkor ugyanez fordítva. Egy számlaváltással minden kitisztul, a következő kötésig. Ez nagyon zavaró már hosszú ideje, de csak most jöttem rá, hogy a kötésekkel jön a zavar.
Ma szerintem Randomhoz köthető a kérdésem. Nézem a könyvet, hogy 20vevőt összekalapáltak MOLban legjobb vevőnek 10K pakkra.Azt miért nem lehet tudni Randomnál, hogy hány bróker cég ajánlata ez? Tehát a könyvben a vevő mennyisége előtt kellene állnia, hány bróker cégből áll ez össze.KBCnél így volt, itt vonal van helyette KBCnél mondjuk 3/20volt, itt -/7van https://postimg.cc/WDgfzpQS Plusz pénzbe kerül ez Randomnak, hogy ezt az információt is meg tudja osztani, vagy senkit nem érdekelt még ez, és nem foglalkoztak vele. engem érdekelne hány cég ajánlata érkezik be.
szia beleszámít a TBSZ számla forgalma is, egyébként szinte mindig vannak akciók, ahol 3 havi ingyenes real time +10-es vagy 20-as könyv van, érdemes a hírlevélre feliratkozni
Jó lépés lenne egy MT4es felületet fejleszteni BÉTre, árjegyzőt tenni az összes Blueba, hatiba, szorosabban. Abban megfelelően lehet kereskedni, és likviditást is lehetne biztosítani árjegyzéssel. Amúgy is kéne már egy jó FX/nyersanyag/indexes/külföldi piacos MT4 a hazai befektetőknek
Sziasztok! a real-time adatszolgáltatás díját csak normál számláról tudja vonni, tbszről nem? azt írja nincs elegendő egyenlegem pedig a tbsz számlámon van pénz. Második kérdésem ha jól látom bizonyos havi forgalom mellett ez ingyenes, a tbsz számlán generált forgalmak is beszámítanak vagy csak a normál számlán. Köszönöm ha valaki válaszol :)
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?