Nekem emailben küldtek egy igazolást a tavaly zárult TBSz-emről (nem tudom megnézni, mert telefonos jelszóval nyílik meg, amit elfelejtettem :-) ) Most megnéztem a "személyes" cuccok között, ott még a tavalyiak a legfrissebbek (2017-ről)
Valaki kapott már adóigazolást? Én még nem láttam, hogy fel lenne rakva a személyes cuccok közzé. Ha jól tudom jan 31-e a határidő. Nem zavar, csak nehogy én maradjak ki.
Értem amit írsz de miért nem a Végh Ricsit vagy az erstét basztatod?? Pont Virágot számon kérni aki rengeteget tesz a kicsikért talán nem éppen korrekt, persze értem, hogy Őt könnyebb hiszen mindig itt van Velünk! Bétet kéne bombáznod rájuk férne bőven
https://postimg.cc/6yv6Wscq Ma sem sokkal jobb eladoi oldal. Veteli persze fel van toltve, mert usa elszallt este, most a shortot zarok, vagy longot nyitni akarok mit tegyenek? Tegnapi hati zaro 40650. Egy elado tetel jut 320ponttal fentebb 10.ajanlatkent. Aki venni akar, igy jart. Kereskedj hataridos buxszal, mondta a Gazdasagi Radio reklamja. Mi vagyunk az orultek, hogy 10szeres toke attetre igy kell kereskednunk
"Szeretném halkan és minden tisztelettel megjegyezni, hogy sem a BUX ajánlati könyvvel, sem a BUX árjegyzéssel kapcsolatban nem "bennünk" van a hiba." Tisztelt Virág úr! A KBCsek azt mondták náluk ment a könyv. Igaz nem tegnap mondták, hanem tegnapelőtt, amikor nálunk szintên állt hati könyv. BÉT köreiben pedig bent ül vagy bent ült, határidős árjegyzést Ön jelentette be a konferencián elsőnek, így van/volt némi ráhatása BÉTre, és bux hati árjegyzés prolongálására. Eddig többször elvitték a Bux határidős kereskedési forgalom díjat, amit sajnálattal láttam, hogy most Erste átvett. Gondolom az árjegyzői tevékenység miatt, mert egyébként Bux hatis traderek szerintem Önöknél vannak legnagyobb tétellel. Napi 50-200kontikat forgatunk kereskedő társaimmal, de a régi traderek sírják vissza a régi hatis likviditást. Tegnap 90-100pontos spreadek voltak, es sehol nem volt árjegyző egxik oldalon sem közel a legjobb veteli ajanlathoz. Akkor lenne vagany az arjegyzo, ha beallna bux erteket kovetve 50-50pontra 200-500kontival. Na akkor lenne likviditas, es forgalom is.
Mai hírlevélben a válasz az írásodra : "Szeretném halkan és minden tisztelettel
megjegyezni, hogy sem a BUX ajánlati könyvvel, sem a BUX árjegyzéssel
kapcsolatban nem "bennünk" van a hiba..."
Ma 235kontraktus Bux1912öt forgattam meg. Eközben többször nem ment a könyv, nem lehetet látni az aktuális könyvet, és a kötéslista sem ment. Vaktában kellett lövöldözni ezen az illkvid határidős piacon!!! Nem kevés kontraktust forgato minden nap, jó lenne ha figyelembe vennék egyszer is kéréseimet! A Bux határidő árjegyző továbbra sem jegyez árat megfelelően. Múlt héten mínusz 700pont volt a kamat, aznap már csak -200. Hétfőn -400volt, majd tegnap plusszos is volt, ma -120körül. Árjegyző nem képes likviditást adni a piacnak. Olyan árszinteken van, ahol nem is kötnénk. Esik bux és akkor beáll plusszos kamaton adni, alatta meg -270pontra vételre, amire senki nem veri le hatit. Elképesztő amit művel árjegyző és Bux hati. Több társam megint itthagyta. Én maradok akkor is, ha agyvizem a plafonon lesz, de alapvető feltétel lenne, hogy lássak valós határidő könyvet, árinfot. Nem olyat hogy árfolyam 40590, és még 40620as vételt mutat a könyv. Aztán adnám rá 40620ra, de senki nincs ott, csak a könyv áll 10perce késve mutatva az adatokat.
"De nemsokára lesz változás, mert tőzsdére készül maga a Random is.„Itt mindenkinek szíve-csücske a budapesti tőzsde, ezen dolgozunk huszonéve, természetes, hogy megmérettetjük magunkat is. Nem akar senki exitelni, de a legjobb lakossági szolgáltatót akarjuk felépíteni.” Az időzítésről annyit árulnak el, hogy akár még az idén sor kerülhet rá.”Az új vezér persze komoly terveket dédelget. Horváth Zsolt a Random alapértékeinek megőrzése mellett a nyitást emeli ki, hogy ne csak online brókercég legyen a Random, túl akarnak ezen lépni. De online-ban is a paletta szélesítése a terv, például még több kereskedésre ingerlő „storypicker” szolgáltatással. Közben nem csak magukat viszik tőzsdére, a BÉT Xtend piacának kiemelt tanácsadói lettek. „Nagy valószínűséggel lesz idén bevezetésünk”.Virág Ferenc nem csak az operatív vezetésből, de az igazgatósóságból is kiszállt. „Ha benne lennék, továbbra is mindenbe beleszólnék” – mondja. Tanácsadó, már nincs se asztala, se széke az irodában, de az igen népszerű, egyéni hangvételű reggeli hírleveleket továbbra is ő írja az ügyfeleknek. És töretlenül várja, hogy megérkezzenek a tőzsdére a kisbefektetők. „Amikor a napi forgalom eléri a 15-20 milliárd forintot, amikor Mészáros-papírok nélkül is mozog a kötéslista, az jelzi majd, hogy van élet, hogy van értelme daytradelni, akkor jön el az igazi érkezés.”
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?