már 14 felett van, a 12 alattihoz újabb dominók kellenének, de hosszabb távra tök jó vétel még most is, nekem 14,5-től van de előtte voltam itt 12-13 körül csak utána eldobtam erstébe vagyok nagyobb pénzzel 22-23 euró körül átlaggal, ezért is nem adom el azt se, már 30 fölé került megint
A CS ügy miatt sztem megint esni fog minden, azért remélem 12 ig nem megyünk le.. Basszus én is tartom, de várhattam volna, hogy ne ilyen magas legyen az átlagom.
én nem adom el egyiket se, erstét se, lesz ami lesz... olcsó euróm van
benne, ha ezek esnek akkor a ft gyengül, és úgy kompenzálva van, ha
emelkednek meg örülök
Nem emlékszel arra az időszakra, amikor minél rosszabb hírek jöttek (jobless claims), annál jobban ment fel a piac? Láttam egy CNBC screenshotot, amin az volt a hír hogy rekord munkanélküliség az USA-ban, és a háttérben futó indexek 4-5% pluszban voltak. Sajnos már nem találom.
Mert a piaci likviditás az ami a leginkább befolyásolja az eszközárakat. 2019-ben esést vártam, és CHF-en meg aranyon ültem, a covid pánik alatt picit felment, majd ahogy a FED beavatkozott (QE), ezek csúsztak le és mindenféle szemét rallizott (kriptók, veszteséges és eladósodott cégek, stb.) Most szűkül a likviditás, magasak a kamatok és nem kell a kockázat senkinek. Ha visszafordítják a likviditást és a kamatemelést is, új csúcsokra fog törni minden, mert nem lesz mit csinálni a pénzzel.
a becsi rendörseg twittere: Our intelligence services have reason to believe that an assault with an islamistic motive is planned to be carried out in Vienna. As precautionary measure neuraligic points of interest have been put under increased guard by regular & special operation police forces. 1/2 At this moment, we can not forsee the duration of those measures. If
immanent danger develops at a certain location, we’ll issue a warning immediately. 2/2 A lakossagot arra kerik, hogy mindenfele vallas templomait, gyülekezesi helyeit kerüljek
Raiffeisen Bank International részvényesek