Igen ez igaz csak kérdés a piac árazása! Nagyon kiszámithatatlan az Orosz piac és ez esne ki .Elméletileg az Orosz piac nélkül is jóval többet ér a a bank.Ezért nem tudom hova tenni ezt a hirt,bár ez még csak pletyka! Mindenesetre ez a bankpánik elég gáz reméljük nem lesz egy ujabb 2008-as összeomlás .
Ja. Viszont megszabadul az Orosz piactól. Bár ha már eddig jelen voltak most már akár ki is tarthatnának. .Csak vége lesz egyszer ennek az esztelenségnek.Mindenestre ez a bankpánik sem jött jól. Kiváncsi leszek az osztalékra ha idén is esetleg elhalasszák.... agyfa__t kapok:)
Rossz hírnek tűnik, a bécsi Sberbank állomány akármi is legyen az, nem hoz annyi profitot mint az orosz/belarusz Raiffeisen érdekeltség. Viszont nem tudom, milyen mértékben van az orosz-belarusz biznisz elvesztése beleárazva a mostani árba.
Ha Amerika kinyit kiváncsi vagyok merre löki, de jelenleg mintha az alja meglett volna és úgy gondolom pár nap ha nem jön újabb banki hír akkor visszamegyünk a 16 körüli szintre
Gyorsabban visszajött a vételi árfolyamomhoz mint a 20-at megközelíthette volna. Szerintem az amerikai bank pánik kapcsán adják most az eus bankokat is.
Raiffeisen Bank International részvényesek