Jaja komoly pluszok, kár hogy olyan drága volt már az euró nyáron vettem volna még osztrákokat , de sajnáltam már váltani. :( Ami volt még 355-ért azt mind ellőttem, még a nyaralásból maradt 300 eurót is ezekbe nyomtam. :D
Megnéztem a 3 részvény idei teljesítményét Erste január hó + 16,22% Rafinál + 7,23% a január. Azt hiszem nincs okunk panaszra. Otp eközben +3,79% a következtetéseket mindenki maga vonja le.
Mi a jó fene lett az Erstevel? :D Nekem is felül van pozícionálva a Rafihoz képest, mert anno féltem az orosz kitettségtől. Kb 60/40 arányban vannak. Megmondom őszintén nem is néztem ma őket, mert a magyar blue-k lekötöttek. Remélem az OTP is hasonló mutatvány előtt áll, mint a kedvenc osztrák bankjaink. :)
Erste mocorog :) Rafi meglátjuk, ez a leasinges dolog nem jött jól az biztos, az ilyen veszélyek mindig is egy fék lesz az árfolyamban, damoklész kardjaklnt lebeg a cé felett, mert ilyenkor elfelejtik a befektetők, hogy orosz és ukrán leány nélkül is ér ennyit a cég. Aztán, ha jön egy brutál eredmény akkor meg arra figyelnek, megy 8-10% fel, amjd 2 hónap múlva még egy újabb rossz hír akkor meg le. Én ezért súlyoztam át Erste-be (azt vettem elsősorban). De mivel optimista ember vagyok, bízok a háború lezárásában (de sztem még min 1,5-2 év) azaz hosszú távon jó lesz, Rafit se adom. Sőt ha beverik akkor csipegetek.
Raiffeisen Bank International részvényesek