355-360 nem lehetetlen az én elemzésem szerint. Igaz, én a Raiffeisenre is egy €18-as eladást állítottam be és €17.3-nál fordult, szóval rám ne hallgassatok soha. :D
Csak az nyugtat, hogy lesz ez még 400 és felette is mert aki azt mondja itt marad az árfolyam az hoppon fog maradni! Nagyon sok pénz az országnak naponta, hogy a forint is ennyi!
37 az inkabb :) Sajnos nekem magasabb az atlagom, 26 körül van Legutóbb 32nél akartam venni de csak 33nál értem utol az.árfolyamot. Mostmár az sem tűnik rossz vételnek. Rafi dolgainak is rendeződnie kell Meg orosz leány nélkül nézve is alulárazott Ha orosz operáció eredményéhez hozzáférne a bank az szerintem 1 héten belül 50% emelkedést eredményezne a rv árfolyamban
Én sok-sok évvel ezelőtt osztrák Uniqa részvény után igényeltem vissza osztalékadót. Az osztrák NAV honlapjáról letöltöttem a megfelelő nyomtatványt, kitöltögettem, postán ajánlottan elküldtem, és a következő adóévben (majdnem 1 év múlva) korrekten centre pontosan elutalták a visszajáró összeget.
Igen, én is többek közt számitottam kb 1.5 eur-ra.Szarul esett,pontosan ahogy irod nem erről volt szó! Idén számitok a háború valamilyen befejezéséhez,teljesen kimerülnek az Oroszok muszáj lesz valamilyen megoldást találni. Más kérdés ,hogy igazi béke nem tudom mikor lesz egyik fél sem arról hires! Szerintem marad majd a ami előtte volt pár milicia lövöldözi egymást Donyeckben! Raffinak elég lenne az elsó verzió.
Raiffeisen Bank International részvényesek